Firma noastră, S.C. Trabo Factory S.R.L., oferă o diversitate variată de semipreparate din produse de patiserie si cofetărie.

In prezent avem peste 60 de angajați cu inalte calificări in domeniu, o cifră de afaceri anuală de 9.379,250 milioane de lei și o experientă de 5 ani. Prezentă pe piața Romanească din 2013, Trabo Factory se remarcă prin calitatea produselor si serviciilor oferite clienților săi, flexibilitate și prezentare la standarde inalte.

Politica firmei se bazează pe un management al calității produselor si serviciilor, ce are la bază o cooperare cu clienții pentru atingerea obiectivelor comune, orientându-se spre nevoile acestora. Toată materia primă folosită la baza preparării produselor este de înaltă calitate, fără aditivi, fără conservanți și coloranți. Produsele sunt preparate după rețetă tradițională cu o specificație strictă a gramajelor si a calității produsului finit.

Clienții noștrii sunt:

  • S.C. Andys Pizza S.R.L. cu rețeaua „La Placinte”,
  • Eurest Romania,
  • Compas Grup PLC,
  • Lagardere Travel Retail.

Prin intermediul acestei prezentări dorim să vă facem cunoscută societatea noastră, societate ce activează intr-un domeniu cu multă experientă. Procedurile de acreditare ISO2000:9001 și ISO22000. Acreditarea a venit ca o rasplată pentru munca si efortul depus de-a lungul acestor ani în incercarea noastră de a deveni cei mai buni.