COMPLETAŢI URMĂTORUL FORMULAR

  Doriţi să colaboraţi cu noi?

  Firma noastră, Trabo Factory SRL, oferă o diversitate variată de semipreparate din carne, legume proaspete, produse de patiserie si cofetărie, etc.

  In prezent avem peste 60 de angajați cu inalte calificări in domeniu, o cifra de afaceri anuala de 9.379,250 milioane de lei si o experientă de 5 ani.

  Ținând cont de experiența, calificarea personalului si rezultatele proiectelor anterioare, cosiderăm că o colaborare, nu poate fii decat benefică, atât pentru dumneavoastră cât si pentru noi.

  Ca specificare pe categoria de semipreparate si preparate finite, avem produse din: carne, legume, produse de patiserie si cofetărie.

  Toată materia primă folosită la baza preparării produselor este de înaltă calitate, fără aditivi, fără conservanți și coloranți. La produsele din carne folosim doar carne refrigerată cu o specificare a calității. Produsele sunt preparate după rețetă tradițională cu o specificație strictă a gramajelor si a calității produsului finit.

  Clienții noștrii sunt: Andys Pizza SRL cu rețeaua „La Placinte” și Eurest Romania, Compas Grup PLC, Lagardere Travel Retail.

  • Telefon: 0744 601 788
  • E-mail: vanzari.trabo@andys-pizza.ro